SCOOP! Full rektor på stan!

När vi kom ut från bion i fredags stötte vi på en gammal rektor, ropade hans namn, men fick ingen respons. Jisses, lite för mycket sockerdricka där! Han vinglade framför oss som en full pingvin med glasartad blick. Sedan mötte vi upp lite polare men när de skulle dra mot krogsvängen knallade vi mot resecentrum, och där på en bänk satt Förfriskade Rektorn! Mina scoop-instinkter vaknade och jag tänkte lite diskret knäppa ett kort på honom. Så jag ställer mig ett par meter ifrån och pillar lite oskyldigt med mobilen. Ska precis knäppa av och vad händer inte då, om att blixten lyser upp som en lysmask i ett svart hål. GRATTIS. Men bild fick jag!

Hur man går upp 5 kg på två timmar

..man har tjejmys på en altan och äter, äter och pratar, pratar. Vi tjejer är ganska förutsägbara, hehe. Det kändes verkligen som sommarlov igår, UNDERBART! Vi drog ihop ett gäng på 12 pers på eftermiddagen och spelade fotboll i solen. Så varmt att det nästan blev underklädesboll! Jag kan ju bara säga att 'FC LIPGLOSS' ägde!

På kvällen körde jag (lappen känns ganska nära nu, woho!!) mig till Ryd för fettomöte (tjejmys).

Imorse när jag vaknade var det väldigt tyst i huset. Jag hittade en lapp på köksbordet där det stod:
"Godmorgon! Vi är på kosläpp!"
HAHA! Det gjorde min start på dagen!

Jag har tänkt på en sak. Vi svenskar är så tillknäppta. Det här t.ex; jag åkte förbi en busshållplats, där stod människorna som väntade på bussen TRE meter ifrån varandra. Detta är inte en ovanlig syn. Hallå, är vi rädda för varandra eller vad handlar det om? Och sen när man kommer på bussen ska man också sitta så lååångt ifrån alla som möjligt. Om det kommer en och sätter sig på sätet bredvid när det finns massor lediga platser, är den ju ett ufo! I andra länder är det naturligt att småsnacka med den man delar säte med, och när man väntar på bussen också, för den delen. Det är jättetrevligt och vem vet, du kanske träffar din bästa vän eller potentiell partner på det sättet! Så min uppmaning är, omvandla busskurerna till The Mötesplats.

Over and Out!

En person skrattar 13 gånger per dag.

...de kan inte ha det speciellt roligt. Jag snittar nog på 1783 gånger!

Igår var det en riktigt bra fredag, så som det ska vara! Lunchade på Ming Palace med Ante, Danne, Lydia, Ida och Veronika. Åt på ren vilja till slut (japp, buffé!!) men klämde två tallrikar iallafall. Nästan tre. Är det bara jag som måste tävla med mig själv när det gäller buffé? Vi började spåna lite inför studenten (håller på att boka studenmiddagsställe redan nu) och kom att tänka på hur man ska lösa toalettsituationen på flaket. Att kissa i flaskor känns lite kill-igt och medeltid. Jag kom på att man kan ju släpa upp en bajamaja och ställa i ett hörn! Fast, nej jag är livrädd för bajamajamannen (säg det åtta gånger fort!). Men om man skär ett runt hål i hörnet då? Nej, DET är medeltid! Då kom bonden Lydia på att vi kan ju bädda med en massa absorberande halm eller spån! Då gick konversationen över gränsen och bläckfiskringar fick hoppa in i munnen och tysta.

På kvällen blev det 'Män som hatar kvinnor' på biografen. Så himla bra film, 2,5 h flög förbi! Väldigt otäck på vissa ställen dock. Jag ska inte avslöja för mycket av filmen, men en karaktär som våldtar, gör det för att hans pappa "lärt honom". Då kommer frågeställningen om man väljer att bli våldtäksman eller "fostras" till det. Riktigt svår fråga, men jag tror att alla väljer. Klart att en traumatisk barndom sätter sina spår men man kan inte skylla allt på det! Jag blir riktigt mörkrädd när jag tänker på sånt.

Men, nu är det lördag, och sommar i luften! Här kommer en glädjehöjare till låt med skön video!
Ut och schtek!



Och Europa kan andas ut igen!

Våren är här! Man riktigt känner hur människorna börjar tina upp och skuttar omkring som lyckliga kängurusar i solen med sina schtekarglajjor! För att inte tala om ungarna som flänger omkring på sina bobbycars a' la Crazy Frog style. Detta firades med mys på filt i solen på gräset med duntäcke (nåja, vi bor ju faktiskt i Sverige...)

Kom hem i fredags natt efter en underbar vecka av eurotrip:ande genom Danmark, Tyskland och Tjeckien! Det är sjukt kul att resa, men ändå är man lika glad över att komma hem igen! Har saknat mina vänner en hel del! En eurotrip med ett fett pack polare i sommar vore inte helt fel! Har blivit grymt sugen på att åka till Hultan också! Får väl se hur mycket schtek det blir i sommar, som det ser ut nu ska jag jobba 8 veckor. Alltså 99,93% av lovet.

Pussar! 

RSS 2.0