Och jag är tillbaka! Fest och mord...

Japp, jag har återuppstått från bloggdöden! Skolan och allt annat som kallas livet har tagit upp sjukt mycket tid, men snart kommer jag ut ur tunneln till ljuset! Sommarlov om exakt 8 dagar! (Okej då, skoldagar räknat...)

Det har varit en väldigt händelserik bloggdöd! Men jag ska inte vara långrandig utan sammanfatta det viktigaste som hänt, det närmast var min, Lisas och Ciccis gemensamma 18-års fest! :) Vi döpte den fyndigt till "LHC - 54 år!"
Vi hyrde ett stort ställe med grillplats, lokal och stor uteplats där vi hade monterat upp partytält och långbord! Med fem bakade tårtor och brännbollskit kickade vi igång sommaren ordentligt! Alla jag har pratat med hade jättetrevligt och jag hade sjukt roligt! Vi var väl runt 40-50 pers och kvällen innehöll allsång runt gitarr, grillad mat, brännboll, tårtfika med sång och såklart dans!

Något helt i kontrast till detta är vad som skedde natten mellan onsdag och torsdag i förra veckan. En kvinna mördades, hon var på fel plats vid fel tidpunkt. Jag väcktes brutalt av mamma som slog upp dörren och annonserade:
- "DET HAR SKETT ETT MORD HÄR!"
Det är fruktansvärt tragiskt alltihopa och jag tror inte att det har sjunkit in ordentligt än.

Firar min återuppståndelse med en bild ifrån LHC - 54 år!
Puss på er!

RSS 2.0