Allt för att bli friskare...

... jag sitter nämligen hemma med taggtråd i halsen. Inte bokstavligen alltså, bara lite sådär bildligt.

Hur kunde jag glömma, jag har ju fyllt myndig! Dagen började tidigt, fick The Present, körkortspaket<3 av föräldrarna! Nu jäklar ska jag fixa lappen! Måste ju ha det till sommarjobbet, ska jobba fem veckor! Med en kompis, som grädde på moset! :)

Iallafall, jag skuttade till skolan och bjöd på kladdkakor! Två stycken faktiskt. Fast den ena var lika bränd som min skinka blir i solariet. Vilken tur att jag har Mia som fyller samma dag! Hon hade också bakat till kalaset. Plötsligt knackade det på dörren, in svävar två änglar och skänker oss ett kilo godis dagen till ära! (Okej då, vi fick pris för att ha vunnit pyjamas-utklädnadstävling.) Jag skulle dock iväg på körkortsutbildning (japp, kört igång på allvar nu! Haha, ordvits.) så jag missade kalaset, fail.

Efter skolan chillade jag vid ån, fick en tulpan i present. (inte alls från rabatten, tanken som räknas, aight?)
Sedan stressade jag till dansen, shakade rumpa till raggaetonlåtar, så jäkla kul!
Stressade ännu mera, hem och blev hämtad av grabbarna, bli bjuden på kvällsbuffé av Ante! Sjukt gott, dock glömde jag legget hemma just denna dag, så ingen öl för mig, fail nummer två.

Trots två fail hade jag en underbar dag!
Nu peppar jag mig frisk med årets fetaste låt;




Såg man någon eld? Nej.

Valborgsmässoafton igår, fira att våren anlänt till våra lilla toppstuga kallad Sverige. Många ser nog inte en eld, utan tänder en egen, mindre (hoppas jag! haha) hemma och slänger på lite kött. Riktigt härlig högtid faktiskt, men det känns som att traditionen slagit slint. Det har förvandlats till en av årets stökigaste dagar med fylla, bråk och allmän kalabalik. Jag hatar verkligen vad alkohol kan göra med folk. Det är en drog, som kan vara riktigt farlig, respekten ska finnas där, annars kan det gå riktigt illa. Vi hade en riktigt trevlig kväll, men den kunde slutat bättre. Jag hade iallafall mina pärlor med mig, det är det som betyder!

RSS 2.0